Vår blogg

Därför ska din förening ha insyn i och redovisa lagkassorna

den 14 februari 2022 10:48:34 CET / av Rikard Sjöholm inom ämne Digitala lagkassor

0 Kommentarer

Fortfarande har majoriteten av alla idrottsföreningar ingen som helst insyn i sina lags lagkassor. Det finns de som hävdar att de inte ens har lagkassor i sin förening och att det är något som varje lag och dess föräldrar får sköta helt och hållet själva utanför föreningens kännedom och verksamhet. Detta trots att de samlar in pengar i föreningens namn via en förälders privata konto.

Läs mer

Byt lagkassör på 30 sekunder med Digitala Lagkassan

den 6 november 2021 20:24:00 CET / av Teamet på Digitala Lagkassan inom ämne Digitala lagkassor, Lagkassor, Förenkla administrationen, Lagkassa, förening, Lagkassa konto, insamling av pengar

0 Kommentarer

Handen på hjärtat, har ditt  barns idrottslag och er förening bra rutiner för överlämningar av ansvar när det gäller ekonomin? För vissa idrotter är säsongsavslutningen nu, för andra har den precis börjat. Men föreningsekonomin brukar följa kalenderår, så snart är det dags för ev nya kassörer att ta över.

Läs mer

11 smarta funktioner i Digitala Lagkassan

den 26 oktober 2021 07:00:00 CEST / av Rikard Sjöholm inom ämne Förenkla ekonomiadministrationen, Digitala lagkassor, Lagkassa konto, Digital Lagkassa

0 Kommentarer

Vår tjänst är en finansiell helhetslösning för både laget och föreningen där vi förenklat hela hanteringen av lagkontots administration. Allt från att göra in- och utbetalningar, skicka betalavier, påminna föräldrar, till att föreningen får redovisningsunderlag och insyn.  

Läs mer