Byt lagkassör på 30 sekunder med Digitala Lagkassan

Handen på hjärtat, har ditt  barns idrottslag och er förening bra rutiner för överlämningar av ansvar när det gäller ekonomin? För vissa idrotter är säsongsavslutningen nu, för andra har den precis börjat. Men föreningsekonomin brukar följa kalenderår, så snart är det dags för ev nya kassörer att ta över.

Blog Dags att byta kassör igen i idrottsföreningen fb

Det gäller inte bara överlämning av underlag och redovisning av all ekonomi och föreningsadministration till föreningens nya kassör. Det är precis lika viktigt vid överlämningen från en existerande lagkassör i ungdomslagen till en ny ersättare. Och att det ska föras över stora pengar från en persons privata konto till en annans.

Byte av lagkasseansvarig gör det så mycket enklare med vår tjänst

Att sköta en lagkassa är sällan det mest populära jobbet bland föräldrarna i ett idrottslag. De flesta vill inte vara kassör eftersom det kräver tid, engagemang och ständig kommunikation med lagets föräldrar. Ofta innebär det också hantering och insamling av pengar via privata swish och bankkonton. 


Vi har talat med många (lag- och föreningskassörer i idrottsföreningar och ett genomgående problem är att hålla koll på vem som har betalat och vem som inte har det. Och för vad de betalat.

Fördelen med att använda Digitala Lagkassan är att det enda som krävs är att ni tar bort existerande kassör i systemet och bjuder in den nya. Pengar, kontaktuppgifter och all historik ligger kvar. Föräldrarna betalar in precis som vanligt, enkelt och smidigt via flera olika betalsätt och pengarna kommer direkt in på lagkassan utan mellanhänder.

Enkelt eller hur?

✔️ Inga nya privata konton

✔️ Ingen ny Swish

✔️ Ingen ny Excelfil

✔️ Ingen förändring


Upptäck och läs mer om alla smarta funktioner och möjligheter med Digitala Lagkassan på vår webbplats. Varmt välkommen!