11 smarta funktioner i Digitala Lagkassan

Vår tjänst är en finansiell helhetslösning för både laget och föreningen där vi förenklat hela hanteringen av lagkontots administration. Allt från att göra in- och utbetalningar, skicka betalavier, påminna föräldrar, till att föreningen får redovisningsunderlag och insyn.  

Mockeup DLK sidan

Du kan läsa mer om våra funktioner här:

 

  • Insättning kan göras direkt via Swish

Insättningar kan göras via Swish och sätts då in direkt på lagkontot (ej till en privatpersons konto som hen har kopplat sin swish till). Genom att skriva in ett belopp, ditt mobilnummer och acceptera betalningen i Swish-appen kommer beloppet in direkt. Se videon här:

  • Bjuda in föräldrar och låt dem ta del av fördelarna. 

Här kan ni (administratören) skicka inbjudningar och påminnelser till föräldrar så att de aktiverar sitt användarkonto. Dett skapar en ökad transparens och insyn i lagkontot. Varje förälder kan se sina egna insättningar och historik.

  • Lägga till konton för utbetalningar (spara mottagare)

Bespara er (administratören) tid till nästa gång och spara mottagare i tjänsten du ofta betalar till. Och betala ut pengar direkt från vår tjänst

  • Skapa en egen lista för externa mottagare vid utskick av betalavier

Namnge externa mottagare till vad ni vill; exempelvis ”Kalles pappa” och skapa en egen lista för användare utanför Digitala Lagkassan. Det kan vara allt ifrån föräldrar som inte vill registrera sig hos Digitala Lagkassan till sponsorer, samarbetspartners, cup och lägerarrangörer.

  • Lägga till telefonnummer för externa mottagare för betalavier

Till externa mottagare kan du som admin skicka betalavier via SMS vilket är mycket smidigt och praktiskt och ofta genererar snabbare betalning.

  • En betalningsöversikt som gör det mer överskådligt att se status på betalningar

Här kan du som admin hålla koll på vilka som betalat och de som  inte betalat betalavierna i tid.

påminna användare

  • Förbättrad funktion för betalavier

Nu kan du sätt deadline på betalningar, påminna och ta bort utskick för en specifik användare.

  • Skapa QR-koder

Skapa en QR-kod för direktkoppling till lagkontot vid olika försäljningsaktiviteter som t ex varor, kafé, loppisar etc. När någon scannar QR-koden kan man välja hur man vill betala, med Swish, bankkort och bankgiro som betalningsmetod. Detta innebär en stor säkerhet för t. ex barn som ska sälja och inte behöver skapa listor på de som beställer saker. I kafeet kan man t ex skapa menyer. 

  • Göra utbetalningar från lagkontot till er förening eller till andra

I tjänsten kan du som är admin skicka utbetalningar direkt till föreningens konto. På så sätt behöver administören inte blanda in sitt eget privata konto och föra över pengar från lagkontot till det för betalning.

 

  • Feedback-funktion

50% av våra funktioner är baserade på den feedback vi får från er. Hjälp oss att arbeta än mer användarcentrerat genom att använda vår feedback-funktion som finns i ert lagkonto

Är du ansvarig för en lagkassa i din förening eller sitter i styrelsen i en idrottsföreninghoppas vi att du läser mer på vår webbplats om våra tjänsterVill du veta mer? Kontakta gärna mig, Rikard Sjöholm här