Upptäck fördelarna med Digitala Lagkassan för lagets julförsäljning

Snart stundar jultider och den mest intensiva och kanske bästa tiden för ett lag att tjäna pengar till sin lagkassa genom försäljning. En intensiv tid för dig som är lagkasseansvarig.

Det gäller att hitta produkter och tjänster som engagerar hela laget, föräldrar och potentiella köpare. En viktig framgång i försäljningen är att erbjuda olika typer av betalsätt så ni inte missar kunder på grund av svårighet att betala.

Tjana_pengar till lagkassan julförsäljning digitala lagkassan (1200 x 628 px)

Det gäller också att hitta ett kostnads- och tidseffektivt sätt för den som är lagkasseansvarig att hantera alla inflöden och utflöden. Det är här Digitala Lagkassan kommer in! För den som hanterar lagkassan får oerhört mycket administrativt jobb kring försäljningen om man sköter allt manuellt. 

Oavsett vilken typ av försäljning eller julaktivitet som ditt lag kommer arbeta med så finns det många fördelar med att använda de smarta funktionerna i Digitala Lagkassan.

Det finns idag ett antal olika sätt att tjäna pengar till en lagkassa. Allt från ren försäljning av produkter till jul, till att samarbeta med partners. Ett kul sätt kan vara att sälja "begagnad idrottsutrustning", det passar särskilt bra för de idrotter där utrustningar ofta är dyra.

  • Starta en försäljningsaktivitet och ta betalt med hjälp av QR-kod som ni skriver ut, mejlar eller lägger upp i sociala medier/webbsida.
  • Kunden skannar QR-koden och väljer betalsätt:
    • Kortbetalning
    • Swish
    • Betalning via insättning direkt på BankGiro

  • Pengarna kommer direkt in på er lagkassa utan att föräldrar eller lagkassörer behöver hantera dem via egna swish eller bankkonto. 
  • Samtliga transaktioner och köp finns registrerade på lagets konto vilket eliminerar manuell dokumentation och redovisning.


Snabbt, smidigt och tryggt så har ni fyllt på lagkassan! Nyfiken på att se hur lätt, snabbt och enkelt du kan starta en digital lagkassan:

Läs mer och registrera ditt lag här

Nyfiken på att veta mer om oss, besök vår webbplats här.