Upptäck fördelarna med Digitala Lagkassan inför lagets julförsäljning

Snart stundar jultider. Den mest intensiva och kanske bästa tiden för ett lag att tjäna pengar till sin lagkassa genom försäljning. Det gäller att hitta produkter och tjänster som engagerar hela laget, föräldrar och potentiella köpare. 

Det gäller också att hitta ett kostnads- och tidseffektivt sätt för den som är lagkasseansvarig att hantera alla flöden. Det är här Digitala Lagkassan kommer in i bilden. Den som hanterar lagkassan får oerhört mycket administrativt jobb kring försäljningen, om man sköter allt manuellt. 

Oavsett vilken typ av försäljning eller aktivitet som ditt lag kommer arbeta med så finns det många fördelar med att använda de smarta funktionerna i Digitala Lagkassan. Det finns idag många sätt att stärka lagkassan. Allt från försäljning av produkter till att samarbeta med partners. 

  • Starta en försäljningsaktivitet och ta betalt med hjälp av QR-koder som ni skriver ut, mejlar eller lägger upp i sociala medier/hemsidan. 
  • Kunden skannar QR-koden och väljer betalsätt, antingen via Swish eller kortbetalning. 
  • Pengarna kommer direkt in på er lagkassa utan att föräldrar eller lagkassörer behöver hantera dem via egna Swish eller bankkonton.
  • Samtliga transaktioner och köp finns registrerade på lagets konto vilket manuell dokumentation och redovisning.

Smidigt, säkert och transparent så har ni stärkt lagkassan. Nyfiken på att veta mer om Digitala Lagkassan? Kontakta oss så berättar vi mer! 


Med vänliga hälsningar, 
Teamet på Digitala Lagkassan
Team@digitalalagkassan.se
08-122 50 650

Prenumerera här