45 företag som hjälper idrottslag att tjäna pengar!

Den ultimata listan över företag som säljer produkter genom idrottslag

Många idrottslag letar kreativa lösningar för att tjäna pengar och fylla på sina lagkassor. För att underlätta arbetet att hitta lämpliga produkter att sälja har vi tagit fram en lista på 45 företag som hjälper er att tjäna pengar.

QRkod sälja saker lagkassan fb copy (2)

Sälj med er egen QR-kod
När ni beslutat vad ni ska sälja, så är vår tjänst ett smidigt sätt för att få in era betalningar direkt till lagkassan. Genom att ta betalt via QR-kod undviker ni att hantera kontanter eller behöva ta betalt via privata konton för att sen redovisa vidare . Läs mer på Digitala Lagkassans webbplats här.

Med Digitala Lagkassan kan barn/ungdomar/föräldrar enkelt sälja genom att använda lagets egna QR-kod som ni enkelt skapar i vår tjänst. Den ger du som är admin sen till alla som ska sälja.

Genom QR-koden kan ni erbjuda era köpare tre betalsätt:

Vill du veta mer om hur detta fungerar boka gärna en demo med oss.

Vi har varken rankat företagen i den här listan eller vill rekommenda någon särskild. Det är helt enkelt den ultimata listan på företag som vi känner till och som underlättar för er när ni söker nya produkter och försäljningsmöjligheter: (alla är länkade till sina respektive webbsidor):

Vill du istället ha hela listan som en PDF, så kan du beställa den här nedanför.Det kan vara bra attgöra och ta med till t.ex  ett kommande föräldramöte.

Tips - 45 företag 


Här är de 45 företagen (du kan klicka på respektive namn och komma till deras webbplats:

Lycka till med försäljningen!

Är du nyfiken på hur ni kan digitalisera försäljningen och tjäna pengar till lagkassan, boka gärna en demo eller läs mer om Digitala Lagkassan och alla smarta funktioner på www.digitalalagkassan.se

Boka demo

Vi håller också regelbundet i webinarer där vi under 20 min presenterar vår tjänst. Här hittar du närmaste aktuella.

Klicka här för att se när vi håller i kommande webinar